Page 1 of 1

Database on Ramdisk

Posted: Sun Mar 01, 2015 9:30 pm
by ivail
Hello,

Is there a way that I can set the database location on a ramdisk?
I have tried it, but it still stays on the default folder and nothing is created on the appointed folder in the settings of the program.

Thank You for the great program!

Re: Database on Ramdisk

Posted: Mon Mar 02, 2015 12:13 am
by void
Set the database location in Tools -> Options -> Indexes -> Database location.

Everything will save its database to disk when you exit Everything.

The Everything.db file is not essential and can be deleted.
Everything will recreate this file if it is missing.

You can delete your Everything.db in the other locations.



Other notes:
You can use the command line option -no-db to disable saving the database to disk.
Everything will recreate the database in memory every time you run Everything.

Re: Database on Ramdisk

Posted: Mon Mar 02, 2015 2:24 am
by ivail
Thank you for the prompt respond!