Page 1 of 1

voidtools.com problem

Posted: Tue Jan 10, 2017 2:57 pm
by salazor
For several days after the page is refreshed no icon "View the latest post" and also vanish styles css is a white page and posts - but only on Firefox for Chrome is OK. I am scanning the computer for signs of virus and is clean.

The problem only affects how I am not logged in, though January 7 as I logged the problem also occurred.

EDIT: Also the problem is now.

Re: voidtools.com problem

Posted: Thu Jan 12, 2017 11:08 am
by salazor
David - I do not know if you correct something, but now OK.

Re: voidtools.com problem

Posted: Wed Feb 15, 2017 4:26 pm
by salazor
For several days we go again - when you refresh the page:

Image Image Image Image

The problem occurs only on Firefox, all other pages display correctly.

Re: voidtools.com problem

Posted: Wed Feb 15, 2017 5:48 pm
by therube
I've seen quirkiness in the forum display of late too.
Like the 'Search these results' box will have some "glyphs" in it.
And unexpected missing icons...

I'll grab a shot next time I catch it.

Re: voidtools.com problem

Posted: Wed Feb 15, 2017 6:10 pm
by salazor
I refresh the page a few times and I have such errors, I need to open some post and then go to: viewforum.php?f=1

Strange that posts not any display problems.

Re: voidtools.com problem

Posted: Fri Feb 17, 2017 12:43 am
by therube
Image

Re: voidtools.com problem

Posted: Fri Feb 17, 2017 7:29 am
by void
I've talked to my hosting company and they couldn't find any issue. I've seen it too, it looks like the forum css fails to download or only partially downloads. It appears to only effect the forum, I'll keep an eye on it...
It's fairly easy to trigger if you rate limit voidtools.com

Re: voidtools.com problem

Posted: Sun Feb 19, 2017 5:26 pm
by salazor
David - at a time when the state appears in the picture 3 in css colours, imageset appears entry:

Code: Select all

<html>
<head><title>503 Service Temporarily Unavailable</title></head>
<body bgcolor="white">
<center><h1>503 Service Temporarily Unavailable</h1></center>
<hr><center>nginx</center>
</body>
</html>

In the picture 1 missing style: colours.css

Also in both cases, gif icons are not downloaded code 503 - strange that at the same time Chrome icons and styles are available.

Re: voidtools.com problem

Posted: Tue Feb 28, 2017 11:02 am
by salazor
David - you have found a solution to fix it?

Re: voidtools.com problem

Posted: Wed Mar 01, 2017 2:30 am
by void
My hosting company could not find any issue.

Please try clearing your webbrowser cache.

If the problem persists, please send me a screenshot.

Re: voidtools.com problem

Posted: Wed Mar 01, 2017 5:29 am
by therube
Since it just happened [picture above], on a page, search.php?search_id=active_topics, refresh, just throwing some stuff out there, might or might not be relevant (as in some of the entries may be common, & not necessarily cause any board display anomalies).

Code: Select all

Timestamp: 03/01/2017 12:20:31 AM
Warning: Unknown pseudo-class or pseudo-element ‘-webkit-scrollbar’.  Ruleset ignored due to bad selector.
Source File: http://www.voidtools.com/forum/styles/prosilver/theme/content.css
Line: 833, Column: 20
Source Code:
.postbody .content::-webkit-scrollbar, #topicreview::-webkit-scrollbar, #post_details::-webkit-scrollbar, .codebox code::-webkit-scrollbar, .attachbox dd::-webkit-scrollbar, .attach-image::-webkit-scrollbar, .dropdown-extended ul::-webkit-scrollbar {

Timestamp: 03/01/2017 12:20:31 AM
Warning: Unknown pseudo-class or pseudo-element ‘-webkit-scrollbar-thumb’.  Ruleset ignored due to bad selector.
Source File: http://www.voidtools.com/forum/styles/prosilver/theme/content.css
Line: 841, Column: 20
Source Code:
.postbody .content::-webkit-scrollbar-thumb, #topicreview::-webkit-scrollbar-thumb, #post_details::-webkit-scrollbar-thumb, .codebox code::-webkit-scrollbar-thumb, .attachbox dd::-webkit-scrollbar-thumb, .attach-image::-webkit-scrollbar-thumb, .dropdown-extended ul::-webkit-scrollbar-thumb {

Timestamp: 03/01/2017 12:20:31 AM
Warning: Error in parsing value for ‘background-image’.  Declaration dropped.
Source File: http://www.voidtools.com/forum/styles/prosilver/theme/colours.css
Line: 606, Column: 19
Source Code:
 background-image: -o-linear-gradient(top, #FFFFFF, #E9E9E9);
 
 Timestamp: 03/01/2017 12:20:31 AM
Warning: Error in parsing value for ‘background-image’.  Declaration dropped.
Source File: http://www.voidtools.com/forum/styles/prosilver/theme/colours.css
Line: 622, Column: 19
Source Code:
 background-image: -o-linear-gradient(top, #E9E9E9, #FFFFFF);
 
 Timestamp: 03/01/2017 12:20:31 AM
Warning: Error in parsing value for ‘background’.  Declaration dropped.
Source File: http://www.voidtools.com/forum/styles/prosilver/theme/colours.css
Line: 781, Column: 13
Source Code:
 background: -o-linear-gradient(top, #E2F2FF 0%, #CADCEB 100%);
 
 Timestamp: 03/01/2017 12:20:31 AM
Warning: Expected ‘none’, URL, or filter function but found ‘progid’.  Error in parsing value for ‘filter’.  Declaration dropped.
Source File: http://www.voidtools.com/forum/styles/prosilver/theme/colours.css
Line: 784, Column: 9
Source Code:
 filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#E2F2FF', endColorstr='#CADCEB', GradientType=0 );
 
 Timestamp: 03/01/2017 12:20:31 AM
Warning: Unknown pseudo-class or pseudo-element ‘-webkit-input-placeholder’.  Ruleset ignored due to bad selector.
Source File: http://www.voidtools.com/forum/styles/prosilver/theme/colours.css
Line: 1000, Column: 11
Source Code:
.inputbox::-webkit-input-placeholder {

Timestamp: 03/01/2017 12:22:32 AM
Warning: Expected ‘none’, URL, or filter function but found ‘progid’.  Error in parsing value for ‘filter’.  Declaration dropped.
Source File: http://www.voidtools.com/forum/styles/prosilver/theme/colours.css
Line: 784, Column: 9
Source Code:
 filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#E2F2FF', endColorstr='#CADCEB', GradientType=0 );
 
 Timestamp: 03/01/2017 12:22:32 AM
Warning: Unknown pseudo-class or pseudo-element ‘-webkit-search-decoration’.  Ruleset ignored due to bad selector.
Source File: http://www.voidtools.com/forum/styles/prosilver/theme/forms.css
Line: 299, Column: 22
Source Code:
input[type="search"]::-webkit-search-decoration, input[type="search"]::-webkit-search-results-button, input[type="search"]::-webkit-search-results-decoration {

Timestamp: 03/01/2017 12:22:42 AM
Warning: Unknown pseudo-class or pseudo-element ‘-webkit-scrollbar’.  Ruleset ignored due to bad selector.
Source File: http://www.voidtools.com/forum/styles/prosilver/theme/content.css
Line: 833, Column: 20
Source Code:
.postbody .content::-webkit-scrollbar, #topicreview::-webkit-scrollbar, #post_details::-webkit-scrollbar, .codebox code::-webkit-scrollbar, .attachbox dd::-webkit-scrollbar, .attach-image::-webkit-scrollbar, .dropdown-extended ul::-webkit-scrollbar {

Timestamp: 03/01/2017 12:22:42 AM
Warning: Unknown pseudo-class or pseudo-element ‘-webkit-search-decoration’.  Ruleset ignored due to bad selector.
Source File: http://www.voidtools.com/forum/styles/prosilver/theme/forms.css
Line: 299, Column: 22
Source Code:
input[type="search"]::-webkit-search-decoration, input[type="search"]::-webkit-search-results-button, input[type="search"]::-webkit-search-results-decoration {

Timestamp: 03/01/2017 12:22:42 AM
Warning: Unknown pseudo-class or pseudo-element ‘-webkit-scrollbar-thumb’.  Ruleset ignored due to bad selector.
Source File: http://www.voidtools.com/forum/styles/prosilver/theme/content.css
Line: 841, Column: 20
Source Code:
.postbody .content::-webkit-scrollbar-thumb, #topicreview::-webkit-scrollbar-thumb, #post_details::-webkit-scrollbar-thumb, .codebox code::-webkit-scrollbar-thumb, .attachbox dd::-webkit-scrollbar-thumb, .attach-image::-webkit-scrollbar-thumb, .dropdown-extended ul::-webkit-scrollbar-thumb {

Re: voidtools.com problem

Posted: Fri Mar 03, 2017 8:55 am
by salazor
It turns out that by https is working properly. Earlier I had a tab voidtools by http and there were problems.

Re: voidtools.com problem

Posted: Sat Mar 25, 2017 3:50 pm
by therube
Image

(keywords: forum, board)

Re: voidtools.com problem

Posted: Sat Mar 25, 2017 4:41 pm
by salazor
@therube - check via https